Tevékenységünk, rólunk

A tulajdonosi kör és a cégcsoportunk 1993 óta szereplője a mezőgazdaságipiac különböző szegmenseinek.
Mára, 4 különböző, de egymáshoz szervesen kapcsolódó tevékenységünkön keresztül A-tól Z-ig kiszolgáljuk a termelőket. A kereskedelemi és a különböző mezőgazdasági szolgáltatásaink lehetővé teszik akár a talaj előkészítéstől, a termény értékesítéséig tartó szoros partnerkapcsolatot és együtt
működést is.

-A növényvédőszer, műtrágya nagy és kiskereskedelem, vetőmag- és vegyes üzletág kereskedelem mellett az adott piaci igényeknek megfelelően nem csak növényvédőszereket forgalmazunk, hanem a vevők igényeihez igazodva mindent, ami a mezőgazdasági termeléshez szükséges.
Több ezres vevőkörrel rendelkezünk, és kiterjedt gazdabolt partnerhálózatunk van, akik megbízható, stabil, állandó partnereink és rendszeres tájékoztatásainkon keresztül, nagy szakértelemmel szolgálják ki a gazdákat és a lakosságot is.
-A kereskedelem mellett, egyéb mezőgazdasági szolgáltatásaink a különböző bérmunkák, szántás, vetés, permetezés, aratás, betakarítás, termény szállítás, tisztítás, szárítás, tárolás, felvásárlás, eladás. Ezeket a legmodernebb gépekkel és eszközökkel tesszük a gazdák legnagyobb megelégedésére. Ezen kívül, telephelyeinken hídmérleg is segíti a munkánkat, amit térítés ellenében bárki igénybevehet.
-Növényorvosaink, növényvédelmi szaktanácsadással várják az érdeklődőket.
-A kor követelményeinek megfelelően integrált termeltetést is végzünk, igény szerint “áruhitelt” adunk a partnereinknek, ami azt jelenti, hogy elviszik tavasszal a növényvédő szert, a műtrágyát, és majd a termésből: például almából, búzából, kukoricából, napraforgóból ősszel kifizetik az elvitt input anyagoknak az ellenértékét. Részletesebb információkért, kérjük nézze meg "Integrált termeltetés" menüpontunkat!
-A cégcsoport tevékenysége a vadászati és vadgazdálkodási üzletág is, ami az ehhez kapcsolódó piacot és vevőket a kis és nagykereskedelmen kívül online bolttal és vadászképzéssel, vadásztanfolyamok szervezésével is kiszolgálja.
www.reflexbolt.hu.
A legfontosabb nyilván, hogy a meglévő partnereinkkel hosszútávon tudjunk együtt működni, illetve új piaci kapcsolatokat alakítsunk ki. Igyekszünk egy fejlesztő, innovatív kereskedelmi társaságot fenntartani, jól megközelíthető, funkcionális telephellyel, ahol a kiegészítő szolgáltatásoknak is teret tudunk biztosítani.
Célunk, hogy segítsünk a termelőnek az eladási nehézségeken, bizonyos esetekben mi visszavásároljuk, raktározzuk a terményt.
Folyamatosan fejlesztjük gépkocsiparkunkat is, és igény alapján termelőpartnereinknek a megrendelt árut házhoz szállítjuk. A különböző ADR szabályok, amik megkövetelik, hogy a gépkocsik legyenek levizsgáztatva, olyan sofőr üljön rajtuk, akik képzettek, akik tudják, hogy baleset esetén mit kell ezekkel a veszélyes növényvédő szerekkel tenni, szükségessé tették az áruszállítás profi szintű véghezvitelét. Gépkocsiparkunk és a sofőrök mind ilyen vizsgával rendelkeznek, és úgy látjuk, partnereink is nagyon szívesen veszik, hiszen nem kell nekik ilyen jellegű gépkocsit vásárolni, fenntartani, hanem ezt megoldjuk helyettük.
Fejlesztjük számítógéprendszerünket is, korszerű infrastruktúránk van, és szinte minden lekövethető minden gépen, érdeklődésre azonnal tudunk választ adni a felmerülő kérdésekre.
Vállalat csoportunk felépítése  lehetővé teszi, hogy a döntéseink  gyorsak és hatékonyak legyenek.
Mindig megfelelő árukínálattal állunk vevőink rendelkezésére annak köszönhetően, hogy a piac meghatározó szállítóival kiváló üzleti kapcsolatot építettünk ki az elmúlt években, melyet pontos és precíz együttműködéssel folyamatosan megbecsülünk.
Telephelyeinket folyamatosan fejlesztjük, jelentős beruházásokat végeztünk és végzünk ma is annak érdekében, hogy szolgáltatásaink színvonalát a jelenleginél is jobbá tegyük.